Onze werkzaamheden

Bij Opfrisbeurt kunt u terecht voor een breed scala aan bouwdiensten die uw woonof werkomgeving transformeren. Wij zijn bedreven in renovatie, onderhoud, vloeren, keukens en tuinen, maar onze hoofdspecialisatie ligt op het gebied van elektrotechniek. Wij luisteren naar uw wensen en behoeften, en we zorgen ervoor dat elk project met de grootste zorg wordt uitgevoerd.

Op het gebied van vloeren bieden wij een uitgebreid assortiment aan mogelijkheden die passen bij uw persoonlijke smaak en levensstijl. Of u nu kiest voor een klassieke houten vloer, een strakke tegelvloer of een duurzaam laminaat, wij zorgen voor een vakkundige installatie die de kwaliteit en uitstraling van uw ruimte verbetert.

De keuken is het hart van elk huis en verdient speciale aandacht.

Wij streven naar functionaliteit en denken graag mee in het voortraject bij grotere bouwprojecten om te zorgen dat ook de praktische uitvoering van de ontwikkeling klopt. Zeker het onderdeel elektrotechniek wordt onderschat. Meer aandacht aan het begin scheelt vaak op langere termijn veel in de kosten.

Ook uw buitenruimte verdient een professionele touch. Onze tuinexperts staan klaar om uw tuin om te toveren tot een oase van rust en schoonheid. Zoals eerder vermeld hebben wij uitgebreide expertise op het gebied van elektrotechniek. Onze gecertificeerde elektriciens zorgen voor veilige en efficiënte elektrische installaties en systemen.

Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of onderhoud, wij kunnen u voorzien intoepassingen die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Wij werken o.a voor

Wat kunnen wij voor u doen? Vraag vrijblijvend advies

Medewerker aan het lassen